Ονομάζομαι  Ματίνα Ζήγρα, η ενασχόληση μου με την φωτογραφία ξεκίνησε από πολύ μικρή, καθώς μεγάλωσα μέσα στο φωτογραφείο του πατέρα μου Τάκη Ζήγρα, όπου και μου μετέδωσε το πάθος του για την φωτογραφία.

Η αγάπη μου για την φωτογραφία με έσπρωξε να ασχοληθώ εκτενέστερα με το αντικείμενο, έτσι αποφάσισα να φοιτήσω σε ιδιωτικό ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη έχοντας τη χαρά να έχω εξαιρετικούς δασκάλους τόσο στο τεχνικό όσο και στο θεωρητικό κομμάτι της φωτογραφίας.  Ακολούθησαν οι σπουδές μου στο πανεπιστήμιο του Potsmouth στην Αγγλια  όπου μου ανοίχτηκε ο κόσμος τις καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

Κύριο αντικείμενο της δουλειάς μου, τα τελευταία χρόνια, είναι η φωτογράφιση μυστηρίων, γάμου και βάπτισης, στα οποία έχω μεγάλη εμπειρία και γνωρίζω ακριβώς τις απαιτήσεις για ένα άρτια καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Στόχος μου είναι να αποτυπώνω τις μοναδικές στιγμές σας και να δημιουργώ  εικόνες που θα αφηγούται τη δική σας ιστορία.

Είμαστε μια μικρή ομάδα επαγγελματιών, φωτογράφων και βιντεοληπτών, με ειδίκευση στο γάμο και στη βάφτιση, που με όρεξη, τεχνική και ενθουσιασμό, καταγράφουμε τις πολύτιμες προσωπικές στιγμές σας. Από το 1985 στο χώρο της φωτογραφίας έχουμε μάθει πόσο υπεύθυνη είναι η φωτογράφιση των προσωπικών σας στιγμών, όπως αυτές του γάμου και της βάπτισης.

Το πάθος μας για την εικόνα, στατική και κινούμενη, η τεχνογνωσία μας, αλλά και η συνεργασία με εσας, αποτελεί για εμάς κινητήρια δύναμη για δημιουργικότητα και και έμπνευση.

Όταν λοιπόν η παραδοσιακή καλλιτεχνική φωτογραφία συναντά την ψηφιακή τεχνολογία, εμείς, συνδυάζοντας τον πιο σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό με την πείρα τόσων χρόνων, σας δίνουμε το καλύτερο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα και οι φωτογραφίες μας κρατούν ζωντανές τις δικές σας στιγμές στο χρόνο…

Το εργαστήριο μας βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα.

Ξεκίνησε ως  KODAK EXPRESS  το 1985, φέρνοντας την γρήγορη & ποιοτική φωτογραφία στην Πτολεμαΐδα.  Η νέα γενιά,  με την Ματίνα Ζήγρα συνεχίζει αυτό το ταξίδι  στο χώρο της φωτογραφίας, επενδύοντας παράλληλα σε σύγχρονο εξοπλισμό, νέα προϊόντα & υπηρεσίες.

Με συνεχή  ενημέρωση και αγάπη για την δημιουργία,  καταφέρνουμε να  πρωτοπορούμε και να εξελισσόμαστε.

Το χαρακτηριστικό της δουλειάς μας είναι η ποιότητα, καθώς οι λήψεις γίνονται από έμπειρους φωτογράφους και η επεξεργασία γίνεται με  τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Κρατήστε τις αναμνήσεις σας ζωντανές εκτυπώνοντας τις φωτογραφίες σας!

Στο εργαστήριό μας μπορείτε να εκτυπώσετε τα πάντα! Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας άμεσα και γρήγορα. Προσφέρει εκτυπώσεις φωτογραφιών όλων των μεγεθών. Ψηφιακές εκτυπώσεις από όλα τα είδη μνήμης, κινητά και φιλμ. Ψηφιακές εκτυπώσεις και σε πάζλ, κούπες κλπ. Το εργαστήριό μας ειδικεύεται στο ρετούς διορθώνοντας και εξαφανίζοντας κάθε ατέλεια. Το αγαπημένο μας κομμάτι βεβαίως είναι αυτό της αναπαλαίωσης καθώς μπορούμε και αναπαλαιώνουμε οποιαδήποτε φωτογραφία.

0
Ευτυχισμένοι Πελάτες
0
Χρόνια Εμπειρία
0
Εκτυπώσεις την Εβδομάδα
0
Κλικ την Ημέρα