Σχεδιάστε το δικό σας πακέτο βάπτισης

Σχεδιάστε το δικό σας πακέτο βάπτισης

Φωτογράφιση βάπτισης 300 € από επαγγελματία φωτογράφο, που θα δημιουργήσει εικόνες της μοναδικής αυτής ημέρας της βάπτισης του μωρού σας. Σας παραδίδουμε ένα usb flash με τις φωτογραφίες της βάπτισης σε υψηλή ανάλυση

Κινηματογραφική κάλυψη τη βάπτισης  200 € Κινηματογράφηση   του μυστηρίου της βάπτισης από επαγγελματία βιντεολήπτη. Παίρνετε usb με το αμοντάριστο υλικό.

Μοντάζ –video clip 150 €  παίρνουμε τις καλύτερες στιγμές τις βάπτισης και δημιουργούμε ένα μοναδικό video clip της βάπτισης με την αγαπημένη σας μουσική!

Φωτογράφιση του μωρού, πριν ή μετά τη μέρα της βάπτισης ­­- 80€/ώρα. από επαγγελματία φωτογράφο, που θα δημιουργήσει εικόνες μοναδικές για δημιουργία βιβλίου ευχών, να εμπλουτιστεί το άλμπουμ της βάπτισης, για slide show ή για κορνίζες, εκτυπώσεις σε καμβά κ.α. που θα στολίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Σχεδίαση νέου album 30Χ60εκ. με 20 σαλόνια και επεξεργασία 70-80 φωτογραφιών 200€/τεμ

Σχεδίαση νέου album 20Χ40εκ. με 20 σαλόνια 140 €/τεμ

Επιπλέων Album 30x60εκ. 150 € /τεμ άλμπουμ (ίδια με το δικό σας ), με 20 σαλόνια

Επιπλέων Album 20x40εκ. 70 € /τεμ άλμπουμ (ίδια με το δικό σας ), με 20 σαλόνια στο μέγεθος 20x40 εκ. για να δώσετε στον νονό και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το καλύτερο ενθύμιο της βάπτισης.

Επιπλέον σελίδα (σαλόνι) ψηφιακού άλμπουμ 30χ60εκ. - 20€/τεμ. Θέλετε να  βάλετε περισσότερες φωτογραφίες στο ψηφιακό άλμπουμ, πιο πολλές μεγεθύνσεις; Κανένα πρόβλημα! Θα επεξεργαστούμε ψηφιακά τις επιπλέον φωτογραφίες, θα σχεδιάσουμε τις σελίδες  και θα εκτυπώσουμε περισσότερα σαλόνια ώστε να συμπεριλάβουμε όλες τις  αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Επιπλέον σελίδα (σαλόνι) ψηφιακού άλμπουμ 20x40εκ. - 15€/τεμ. Θα δημιουργήσουμε επιπλέον σελίδες ή θα τροποποιήσουμε τις υπάρχουσες, εμπλουτίζοντας το μικρό άλμπουμ των αγαπημένων σας, με περισσότερες δικές τους φωτογραφίες, κάνοντας το πιο προσωπικό.

Κάλυψη Δεξίωσης - 40 € / ώρα Bιντεογράφιση στο κέντρο δεξιώσεων. Ελάχιστος χρόνος κάλυψης μία (1) ώρα.

Βιβλίο ευχών,10 σαλόνια - 80 € Δημιουργούμε ένα μοναδικό βιβλίο ευχών  με φωτογραφίες δικές σας ή με εικόνες από επαγγελματία φωτογράφο, που θα κρατήσετε  για μια ζωή.

Slideshow Φωτογραφιών - 50 € Επιλέγετε και μας δίνετε έως και 25 φωτογραφίες με το παιδάκι σας, και δημιουργούμε ένα μουσικό βίντεο, το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί στα DVD της βάπτισης.

Εκτυπώσεις:  30χ40: 19€, 20χ30: 8€ , 15χ20: 2€ , 13χ18: 1,8€. 10x15 1,5€. Μπορείτε να εκτυπώσετε όσες επιπλέων φωτογραφίες χρειάζεστε, για τον νονό, τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους.

Επιπλέον αντίγραφα video σε stick 30€

Ψηφιακά αρχεία φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση: +50€ Μετά την πλήρη οικονομική εξόφληση, σας παραδίδουμε τα ψηφιακά αρχεία όλων των φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση,  για δική σας χρήση για επεξεργασία για δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποθήκευση.

Αεροβιντεογράφηση με χρήση Drone (Με επιπλέον εικονολήπτη)  - 150 €. Σας προσφέρουμε υπέροχες εναέριες λήψεις με ελικόπτερο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται επιπλέον εξειδικευμένος εικονολήπτης-χειριστής drone.

Μετάβαση εκτός νομού Κοζάνης Σε κάθε περίπτωση που απαιτείται μετάβαση των συνεργείων εκτός νομού Κοζάνης, τα έξοδα μετακίνησης ή και διαμονής (αν κριθεί απαραίτητο), επιβαρύνουν τον πελάτη. Παράμετροι όπως, η χιλιομετρική απόσταση και οι χρόνοι απασχόλησης του συνεργείου, συνυπολογίζονται και βάσει αυτών σας ενημερώνουμε για το πρόσθετο κόστος.