Φωτογράφηση Γάμου

Η φωτογραφία γάμου αποτελεί για εμάς την πιο ευχάριστη και παράλληλα τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική πρόκληση. Το κάθε ζευγάρι έχει τη δική του ταυτότητα και τη δική του ιστορία. Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη Φωτογράφηση Γάμου, έχοντας ως στόχο να αποτυπώσει τα συναισθήματα του ζευγαριού και την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Η μέρα εκείνη θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη σας, ενώ οι φωτογραφίες γάμου είναι αυτές που θα απαθανατίσουν τα συναισθήματα, τις εκφράσεις και τις στιγμές.Ελάτε να επιλέξουμε μαζί τις εικόνες που αναδεικνύουν τα δικά σας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μαζί να συνθέσουμε το ομορφότερο άλμπουμ γάμου που έγινε ποτέ ... το δικό σας!

 

Βίντεο Γάμου

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα βίντεο γάμου δικό σας, αποτυπώνοντας αυτή τη μοναδική και ιδιαίτερη στιγμή. Η ομάδα μας με σοβαρότητα και σεβασμό θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα του ζευγαριού και θα καταγράψει τις εικόνες, τους ήχους και τα συναισθήματα εκείνης της ημέρας.

Ψηφιακό Άλμπουμ Γάμου

Το ψηφιακό άλμπουμ γάμου είναι το βιβλίο που θα διηγηθεί την ιστορία  σας σύμφωνα με την αντίληψη του φωτογράφου. Σκοπός μας, για κάθε άλμπουμ γάμου που παραδίνουμε είναι στο πέρασμα των χρόνων να μπορεί να σας μεταφέρει στο κλίμα εκείνης της ημέρας κάθε φορά που θα το ξεφυλλίσετε. Να νιώσετε και να νοσταλγήσετε τις στιγμές και τα συναισθήματα που είχαν συμβεί, να χαμογελάσετε και να συγκινηθείτε.

Προσφορές Γάμου

Δείτε όλες τις προσφορές γάμου που δημιουργήσαμε για εσάς. Για την πιο λαμπρή ημέρα της ζωής σας, δημιουργήσαμε 4 πακέτα γάμου, για φωτογράφηση και βίντεο κάλυψη.
Μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο γάμου επιλέγοντας από τις υπηρεσίες που φτιάξαμε ειδικά για εσάς!
ή διαλέξτε κάποιες από τις υπηρεσίες και τα προϊοντα μας για να προσθέσετε στο πακέτο σας ώστε να καλύπτει τις δικες σας ανάγκες!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περισσότερα.
Classic Album
  • -
  • -
  • Φωτογράφιση 1 ώρα σπίτι νύφης, 1 ώρα σπίτι γαμπρού μυστηρίου, 1 ώρα κέντρο
  • Χειροποίητο άλμπουμ με εξώφυλλο φωτογραφία με υφή καμβά με 90 φωτογραφίες 15χ21εκ. Βασική επεξεργασία των φωτογραφιών Τοποθέτηση φωτογραφιών , 5 μεγεθύνσεις 20x30εκ.
  • 30 φωτογραφίες 15x20 εκ.
  • Βιντεοσκόπηση μυστηρίου, Μοντάζ
  • 1 Usb Stick με HD video και δείγματα φωτογραφιών