Επαγγελματική -διαφημιστική φωτογραφία

Παρ' ότι η φωτογραφία γάμου στη Πτολεμαϊδα και στην περιφέρεια της είναι μία από τις κύριες δραστηριότητές μας, η ομάδα μας δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς. Τοπικές επιχειρήσεις, καθώς και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, εμπιστεύονται το πρίσμα του φακού μας για τη φωτογράφιση προϊόντων και τη φωτογράφιση ρούχων τους. Η φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων, καθώς και η πιο εξειδικευμένη φωτογράφιση ξενοδοχείων όπως επίσης ένα επαγγελματικό πορτραίτο Θα δώσει ώθηση στο επαγγελματικό σας site ή ακόμα και στο προσωπικό σας προφίλ.

Φωτογράφηση Πορτρέτου

Η λέξη πορτρέτο σημαίνει την απεικόνιση των χαρακτηριστικών ενός προσώπου και η φωτογράφηση πορτρέτου να αποτελεί το πιο διαδεδομένο είδος φωτογραφίας. Καλός φωτισμός, ένας όμορφα διαμορφωμένος χώρος και οι πρωτότυπες ιδέες είναι αρκετά για να ξεκινήσουν τα κλικ της μηχανής.

Φωτογράφηση Προϊόντων

Επαγγελματική φωτογράφηση προϊόντων για e-shop και καταλόγους. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να αποτυπώσουμε με ευκρίνεια και σε υψηλή ανάλυση όλα σας τα προϊόντα.

Αρχιτεκτονική Φωτογραφία

Ένας ουρανοξύστης, ή ένα παράθυρο, μία μεγάλη γέφυρα, ή ένα γλυπτό, αποτελούν θέμα φωτογράφισης, η αρχιτεκτονική φωτογραφία, είναι ένα ιδιόμορφο φωτογραφικό είδος που κεντράρει κατά βάση στα οικοδομικά συγκροτήματα και τις μεμονωμένες κτιριακές δομές.

Αθλητική Φωτογράφηση

Φωτογράφηση αθλητικών εκδηλώσεων, αθλητικά πορτραίτα με έντονο το στοιχείο του αθλητικού πνεύματος  και της έντονης  προσπάθειας  και πολλές φορές προσωπικού κατορθώματος του καθενός.  Φωτογραφίες που δίνουν έμπνευση και κίνητρο για ζωή.