Επαγγελματική -διαφημιστική φωτογραφία

Παρ' ότι η φωτογραφία γάμου στη Πτολεμαϊδα και στην περιφέρεια της είναι μία από τις κύριες δραστηριότητές μας, η ομάδα μας δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς. Τοπικές επιχειρήσεις, καθώς και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, εμπιστεύονται το πρίσμα του φακού μας για τη φωτογράφιση προϊόντων και τη φωτογράφιση ρούχων τους. Η φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων, καθώς και η πιο εξειδικευμένη φωτογράφιση ξενοδοχείων όπως επίσης ένα επαγγελματικό πορτραίτο Θα δώσει ώθηση στο επαγγελματικό σας site ή ακόμα και στο προσωπικό σας προφίλ.

Φωτογράφηση Πορτρέτου

Η λέξη πορτρέτο σημαίνει την απεικόνιση των χαρακτηριστικών ενός προσώπου και η φωτογράφηση πορτρέτου να αποτελεί το πιο διαδεδομένο είδος φωτογραφίας. Καλός φωτισμός, ένας όμορφα διαμορφωμένος χώρος και οι πρωτότυπες ιδέες είναι αρκετά για να ξεκινήσουν τα κλικ της μηχανής.

Φωτογράφηση Προϊόντων

Επαγγελματική φωτογράφηση προϊόντων για e-shop και καταλόγους. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να αποτυπώσουμε με ευκρίνεια και σε υψηλή ανάλυση όλα σας τα προϊόντα.

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Επαγγελματική φωτογραφία χαμηλού κόστους με προϋπολογισμό. Για μικρά και μεσαία είδη, παπούτσια, αξεσουάρ κ.λπ.  

  350+               200+               100+               30+                       

1ευρο/φωτ.    2 ευρο/φωτ.   2,5ευρο/φωτ.   3 ευρο/φωτ.

 Παράδοση των φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση και λευκό φόντο. Φωτογραφίες με ειδικές απαιτήσεις – διαφάνεια, αντανακλαστική επιφάνεια, περίπλοκο σχήμα, όπως γυάλινα σκεύη, κοσμήματα κ.λπ. η τιμή μπορεί να διαφέρει.

     Εχτρα Υπηρεσίες

 ανά φωτογραφία Ξεφονταρισμα2€,  Κούκλα 3€, Ρετούς από 2€, Προετοιμασία για σελίδα 1€ .

 

    Προσφορά Για την πρώτη φωτογράφιση οι εχτρα υπηρεσίες παρέχονται με έκπτωση 50%!

Φωτογραφία ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων

Ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρηση σας είναι μέσα από την φωτογραφία. Με μια επαγγελματική φωτογράφιση μπορείτε να αναδείξετε τον χώρο σας είτε πρόκειται για το ξενοδοχείο σας, airbnb ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΧΩΡΩΝ

Έτοιμες φωτογραφίες για AirBnB, ξενοδοχεία, καταστήματα. Προετοιμασία για το ιντερνετ ή εκτύπωση. Φωτογραφίες οποιονδήποτε χώρων –από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο. Περιλαμβάνει τη χρήση ειδικού εξοπλισμού, ευρυγώνιους φακούς, ρετους και επεξεργασία..

 

 

  • airBnB 15 φωτογραφιες, από 75 ευρο.

Έτοιμες φωτογραφίες ,στη σωστή διάσταση (pix) για ανέβασμα στην πλατφόρμα.

 

  • Ξενοδοχεία: Εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, δωμάτια, μπαρ κλπ από 150ευρο.

Έτοιμες φωτογραφίες ,στη σωστή διάσταση (pix), για ανέβασμα στην σελίδα σας.

 

Αθλητική Φωτογράφηση και φωτογράφιση παραστάσεων

Φωτογράφηση αθλητικών εκδηλώσεων, αθλητικά πορτραίτα με έντονο το στοιχείο του αθλητικού πνεύματος  και της έντονης  προσπάθειας  και πολλές φορές προσωπικού κατορθώματος του καθενός.  Φωτογραφίες που δίνουν έμπνευση και κίνητρο για ζωή.
Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση και βιντεοσκόπιση καθε είδους εκδηλώσεων, αθλητικών, πολιτιστικών οπώς και θεατρικές παραστάσεις ή σχολικές παραστάσεις.